Home > Inschrijven

Wilt u uw peuter inschrijven voor de BSO? Dat kan via het inschrijfformulier BSO

U kunt uw peuter inschrijven via het inschrijfformulier zodra hij of zij 1 jaar oud is. U kunt het formulier ook afhalen bij de peuterspeelzaal van uw keuze. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij de leidster of opsturen naar het kantoor. Wanneer u het inlevert bij de leidster, geldt de inleverdatum als de datum van inschrijving. Wanneer u het formulier opstuurt, gaat de aanmelding in op de dag dat het formulier op het kantoor is aangekomen. Vroeg inschrijven voorkomt teleurstelling wanneer er een lange inschrijflijst is.

Zodra het inschrijfformulier ontvangen is, wordt uw peuter op de inschrijflijst van de peuterspeelzaal van uw keuze geplaatst. Wanneer u eerst eens rond wilt kijken op de peuterspeelzaal, of wanneer u vragen heeft over de wachttijd, kunt u bellen naar het telefoonnummer onderaan deze bladzijde.

Peuters die naar de gemeente Eemsmond verhuizen en aantoonbaar een peuterspeelzaal bezocht hebben, krijgen voorrang. Ook peuters die een sociale of medische indicatie hebben, worden met voorrang geplaatst. Hiervoor is een verklaring nodig van de huisarts of het consultatiebureau.